Akustikneurinom

Hjärnstamstest, fördröjning från ett öra?

2016-11-08 16:48 #0 av: [floppan69]

Vad kan det vara för fel utöver tumör på hörselnerven när det visar fördröjning på det ena örat? (Fick diagnos plötslig dövhet på det örat tidigare)

Väntar på mr undersökningen då audiologen misstänkte tumör... men hoppas ju på något enklare svar!

Har läst här som hjälpt mig otroligt mycket och de symtom jag har tyder på schwannon  men letar efter annat svar. 

MVH

Orolig

Anmäl
2016-11-08 18:50 #1 av: DesK

Tyvärr vet jag inte det. Du verkar ju få bra hjälp från vården, vilket är jättebra, så snart har du nog svaret på vad det kan vara. Jag håller tummarna för dig, att allt går bra.

Désirée

Anmäl
2016-11-09 12:13 #2 av: [floppan69]

Tack för ditt svar! Det är ju bara att bita ihop och vänta på svar från mr röntgen, säger den logiska sidan men känslosidan är orolig..  Har tidigare gått igenom denna väntan på svar då ang cancer som vart bortopererat. Det är väntan som sliter mest med all oro och funderingar! Man vill ju inte oroa sina närmsta igen och väntar tills jag fått det bekräftat det ena eller det andra innan jag kan prata om det känner jag.

Anmäl
2016-11-09 12:15 #3 av: DesK

Jag förstår dig! Jag hade gjort likadant, inte velat oroa mina anhöriga. Här kan du ju prata om din oro och hur det går för dig.

Désirée

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.