Allmänt/Övrigt

Ny sajt guidar dig i skötseln av din hörapparat.

2013-05-22 13:31 #0 av: [Jens]

Hörselskadades förening i Stockholm har tagit fram webbplatsen horsel.info i samarbete med Hörsel- och balanskliniken vid Karolinska Universitetssjukhuset.

Nu kan du enkelt gå in på nätet för att få hjälp med skötseln av dina eller dina anhörigas hörapparater. Webbplatsen horsel.info innehåller textade och teckentolkade videofilmer som guidar dig på vägen.

På den nya webbplatsen får besökaren själv välja bland filmerna för att få de konkreta råd som just han eller hon söker. Sajten innehåller sex textade och teckenspråkstolkade filmer som ger tittaren råd om rengöring, t-slingor och hur man byter filter, batteri eller slang. För anhöriga finns även en film med tips på hur man på bästa sätt pratar med någon som har nedsatt hörsel.

http://horsel.info/

// Medarbetare på AkvariefiskiPhoneiPad, MAC och Hörselskadade.

Anmäl
2013-05-22 19:31 #1 av: DesK

Tack för bra tips! Om de uppdaterar sidan på ett bra sätt, så kommer vi vara många som får glädje av den! Glad

Désirée

Anmäl
2013-05-22 19:35 #2 av: [Jens]

#1
Det var inte många saker på sidan men jag tror att för den oerfarne så är det en bra sajt. Det kommer säkert bli bättre och bättre med tiden.

// Medarbetare på AkvariefiskiPhoneiPad, MAC och Hörselskadade.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.