2008-12-02 14:04 #0 av: [SvenA]

Det finns flera sajter på i fokus som tar upp funktionshinder av olika slag och ur olika synpunkter gör ett besök på de andra sajterna

Bokstavsfolk iFokus:

Här diskuterar vi bokstavshandikapp. ADHD, Asperger, Tourettes, och andra neurologiska handikapp.

Denna sida är till för alla de som vill veta mer och prata om "bokstavshandikapp".

Oavsett om du har något av dessa handikapp/funktionshinder själv, är anhörig eller bara intresserad av att veta mer, så är du välkommen till Bokstavsfolk i Fokus

Niklas

 

Epilepsi ifokus:

Här pratar vi om epilepsi hos både mäniska och djur. Hur det är att leva med epilepsi, eller ha djur med sjukdomen. Hur påverkas man av omgivningen, Och hur reagerar omgivningen? Det finns tyvärr en stor okunskap om just epilepsi. Se er omkring, och tveka inte att skriva några rader.

Mona43, sajtvärd

 

Frivilligarbetare iFokus:

Min önskan är att alla vi frivilligarbetare och ni som har med oss att göra, ska kunna ha ett ställe att träffas på, prata med varandra och få det stöd och den hjälp som vi behöver.

Frivilligarbetare är: God man/förvaltare, stödperson, kontaktfamilj, kontaktperson inom Sol och LSS, stödfamilj, lekmannaövervakare, förtroendeman, häktes och anstaltbesökare samt besökare på SIS ungdomshem. Samt alla andra yrkesgrupper som vi kommer i kontakt med.

Åsa, sajtvärd

 

Rörelsehinder ifokus mötesplatsen på nätet för oss med rörelsehinder och andra som är intresserade av dessa frågor.

Här delar vi med oss av våra erfarenheter och debatterar frågor som berör oss med rörelsehinder

Innehållet på sajten bestämmer ni besökare

SvenA

 

SYNSKADADE I FOKUS mötesplatsen på nätet för oss synskadade och andra som är intresserade av dessa frågor.

Här delar vi med oss om olika saker det kan vara både stort och smått och så debatterar vi olika frågor som kan beröra oss med synskador.

Innehållet bestäms av besökarna på sajten.

SvenA

 

Psykologi iFokus är en sajt där ni som medlemmar styr innehållet. Diskutera, debattera, ställ frågor, svara på frågor och tyck till. Här är alla välkomna, oavsett om man själv är drabbad, är anhörig, vän eller bara allmänt intresserad.

I vårt sidhuvud finns två händer, och det är lite av min tanke, att vi ska stötta varandra, i med- och motgångar. Men även ha trevligt tillsammans! Här är vi vanliga människor med egna erfarenheter.

DavidE, sajtvärd