Annons:
Etiketterallmännt-övrigtartikel
Läst 7050 ggr
Ritva
2010-09-20 22:29

Hörselskadades dag

Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.

Ja då var det snart dags igen att fira vår egen dag! Den 16 oktober är det dags!

 I hela Sverige kommer det att hända saker under den här dagen då vi firar hörselskadades dag. 

Temat för dagen i år är precis som kampanjen "Befria samtalet" och fokus ligger på hörselskadades behov av bra ljudmiljö, men även för hörande.

Alla har ju glädje av en bättre ljudmiljö. Men speciellt för hörselskadade blir det svårt att uppfatta samtal i lokaler med dålig akustik och störande bakgrundsljud. Samtalsvänliga miljöer är bra för alla, men främst för hörselskadade.

Aktiviteter som kommer att pågå är bland annat försäljning av kampanjpins. En pratbubbla med ett utropstecken i. Passa på att köpa den och stöd Hrf:s arbete för en bättre ljudmiljö. 

Läs mer om kampanjen befria samtalet och titta i kalendariet på Hrf:s hemsida vad som kommer att hända i din närhet på hörselskadades dag!

Ritva

"Små saker vi fått gjorda, är bättre än stora saker vi planerar att göra."

Annons:
Ritva
2010-09-20 22:44
#1

Här i Luleå kommer jag att stå med ett bord i ett av våra gallerior - Smedjan. Jag kommer att ha lite material om kampanjen, sälja pins, godis för att locka folk, mm. Tänkte även ha en dator med som visar hemsidor, kanske kampanjsidan där det finns flera bra filmer som visar hur bra det är med textningen, osv. kanske kommer förskolan för hörselskadade barn att ha en liten utställning och visa sin verksamhet.

Har ni nåt mer förslag på vad man skulle kunna hitta på? Obestämd

Ritva

"Små saker vi fått gjorda, är bättre än stora saker vi planerar att göra."

Ritva
2010-10-16 08:52
#2

Hoppas alla får en härlig dag i hörselskadades tecken idag! Sträck på er, var stolta, ut och visa att vi finns!Skrattande

Ritva

"Små saker vi fått gjorda, är bättre än stora saker vi planerar att göra."

Upp till toppen
Annons: